• Haberler
  • BAL
  • Dönmez Oyun ve skor üstünlüğü bizde kaldı

Dönmez Oyun ve skor üstünlüğü bizde kaldı

Hafta sonu 2-1 galip geldikleri Beyköy Belediyespor maçının ardından bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Dönmez 'Doksan dakikanın tamamına yakınında oyun üstünlüğümüz vardı, sadece golü bulmakta zorlandık' dedi.

Hafta sonu 2-1 galip geldikleri Beyköy Belediyespor maçının ardından bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Dönmez; “Doksan dakikanın tamamına yakınında oyun üstünlüğümüz vardı, sadece golü bulmakta zorlandık” dedi.

Grupta lider olan ve liderliğini de sürdürmek isteyen Silivrispor çıktığı Düzce deplasmanında önemli bir galibiyet daha alarak yoluna devam etti. Doksan dakikası kaliteli bir mücadele sahne olan maç sonrasında bir açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Dönmez; “Beyköy takımının aldığı puanlara ve ligdeki yerine bakmamak lazım oldukça genç ve çok koşan ve her bölgede basan bir takım. Genç olmalarından dolayı tecrübesizliklerinin bedelini ödemekteler. Bizim maçta da yaşanan durum bu şekildeydi tecrübemizle maçı kazandık. Özellikle ilk yarıda oyunun tüm hakimiyeti bizdeydi ve çizgiden çıkan toplar direkten dönenler derken 3 veya 4-0 olacak maçta talihsiz bir golle geriye düştük. Sonrasında iyi toparladık ve oyundaki üstünlüğü elimize aldık. Birbiri ardına gelen gollerle de 2-1 öne geçtik. Maçı da bu skorla tamamladık. Puan kaybına tahammülümüzün olmadığı biliniyor ve rakiplerimizde çoğu zaman kapanıyor bazen kapanan takımı açmakta zorlansak da bu durumu değiştirebilen ayaklara sahibiz. İyi yoldayız ve devamı da gelecektir” dedi.
 

Bakmadan Geçme