Çepni, Maç sonu kahrolduk

Silivrispor'un yıllardır unlu mamuller sponsoru olan Çepnioğlu Fırınları sahibi ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Fatih Çepni maç sonu yaptığı değerlendirmesinde, 'Maçın son düdüğü ile kahrolduk' dedi.

Silivrispor’un yıllardır unlu mamuller sponsoru olan Çepnioğlu Fırınları sahibi ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Fatih Çepni maç sonu yaptığı değerlendirmesinde, “Maçın son düdüğü ile kahrolduk” dedi.

Berabere tamamlanan Silivrispor-Belediye Kütahya Play-Off eleme maçından geçilen seri penaltı atışlarında nizami golü hakem tarafından iptal edilmesi ile gündüm olan maçın ardından tepkiler çığ oldu. Silivrispor’un yıllardır unlu mamuller sponsoru olan Çepnioğlu Fırınları sahibi ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Fatih Çepni yaptığı değerlendirmesinde; “Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir müsabaka oldu. Neredeyse 3 saat tüm Silivri ilçesinin takımını destekledi. Nefesler bile tutuldu ama bir hakemin çizgiyi geçen topu görmemesi kaderimizi değiştirdi. adeta kahrolduk, yıkıldık kaldık. Her ne kadar derin bir üzüntü içindeysek de tribünleri dolduran ve takımlarını seven bu kadar Silivrilinin varlığını görmek bizleri mutlu etti. Olacak eninde sonunda olacak ve o güzel günler Silivri’mize sporun her branşında gelecek” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme