Çalışkan TÜFAD İstanbul'a aday

Gürpınarspor Teknik Direktörü Cem Çalışkan'dan flaş hamle.

Gürpınarspor Teknik Direktörü Cem Çalışkan’dan flaş hamle.

Çalışkan, TÜFAD İstanbul Şubesi Başkan adaylığını resmen açıklayarak bir basın açıklaması yayınladı. Çalışkan geçmişinden ders çıkarıp geleceğe umutla bakan geleceğe umutla baktıran bir yönetim olacaklarını söyledi. Çalışkan “Değerli meslektaşlarım! Antrenörler performansın nasıl geliştirebileceğini öğretir ve eğitirler. İçimizdeki tutkuyu ve motivasyonu uyandırırlar. Bu yüzden onlara ne kadar minnettar olduğumuzu bildirmek önemlidir. Ben de tüm meslektaşlarımı saygıyla ve minnetle selamlıyorum.

“CESUR BİR KADROYLA YOLA ÇIKIYORUZ”
Antrenör camiamızın dünden bugüne değişen ihtiyaç ve beklentileri çağımızın koşullarına göre giderek artmaktadır. Bu koşulları günümüz ihtiyaçlarına göre belirleyip mesleğimizin itibarını dünya standartlarına taşıyabilmek hedefi ile deneyimli, tecrübeli, istekli, genç, dinamik ve cesur bir kadroyla yola çıkıyoruz!

“YEPYENİ BİR YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ”
Geçtiğimiz yıllarda camiamızın yaşamış olduğu ortak sorunlara, sıkıntılara, hızlı ve kalıcı çözümler üretmek ve camiamızın saygınlığını artırmak için neler yapmamız gerektiğini bilen bir yönetim anlayışı belirleyerek kendimize yepyeni bir yol haritası çiziyoruz. Bu yolda ilerlerken; sorunlardan kaçmak yerine üstüne gidip cesaretle çözüm üreten olmayı hedefliyoruz!

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”
Silivri’den Tuzla’ya, C lisanslısından PRO lisanslısına, koltuktan değil 4 bin üyesinden güç alan, geçmişinden ders çıkarıp geleceğe umutla baktıran bir yönetim olacağız. Kulüp kapılarında bekleyen değil beklenen olacağız. Hakkı yenen değil hakkını arayan, hakkınızı koruyan olacağız. Nereye gittiğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.

“GELİN NEREYE VE NASIL GİDECEĞİMİZİ BİZ BELİRLEYELİM”
‘Ben değil Biz’ olmayı benimseyen ekibim ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanlığına adaylığımı açıklamaktan onur duyarım. Saygılarımla” ifadesini kullandı.
 

Bakmadan Geçme