Dakes, Teşekkürler tüm takıma

Silivri TOKİ Anadolu Lise Müdürü Aydın Dakes zorlu Belediye Kütahya maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, 'Tüm takıma teşekkürler' dedi.

Silivri TOKİ Anadolu Lise Müdürü Aydın Dakes zorlu Belediye Kütahya maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, “Tüm takıma teşekkürler” dedi.

Bariz hakem hatası ile penaltılarda turu kaçıran Silivrispor’u desteklemek için tüm öğrencileri ile birlikte tribündeki yerini alan TOKİ Anadolu Lise Müdürü Aydın Dakes yaptığı paylaşımında; “Bir takımın başarılı olması, tabii ki yarıştığı kulvarlarda önde gelmesidir. Bu matematik olarak sonuçsal bir başarıdır ve taraftarını elbette ki mutlu eder. Ancak bir takımın bundan daha önemli başarısı, bir takım ruhunun olması, başarmak için inancının, azminin olması, vazgeçmemesi, taraftarı ve şehriyle bütünleşmesi ve o şehirde spor yaparak kardeşliğin, takımdaşlığın, dostluğun, dayanışmanın ne olduğunu öğrettiği yüzlerce gencin olmasıdır. Siyasi görüşü, dini, dili, rengi ne olursa olsun insanları, ya sahada ya da tribünde bir araya getirmesidir. Bunun haricinde; sahaya çıktığında tüm rekabetler iki sonuçludur. Ya kazanırsın ya da kaybedersin. Kazanmak kadar kaybetmekte vardır. Önemli olan kaybederken de işin tüm bu olumlu süreçlerini, heyecanını yaşamaktır. Bir takım işte bu heyecanı tüm şehrine yaşatıyorsa başarılı bir takımdır. Kıymetli Nuri ÇOLAKOĞLU başkan liderliğindeki, şehrimizin takımı Silivrispor’u, dün bizler de TOKI Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerimizle birlikte, tek maçlık Play-Off sürecinde destekledik. Skor istediğimiz gibi olmadı ama oyuncusuyla seyircisiyle tüm bu olumlu süreçleri hep beraber yaşadık. Bu ruh oldukça sonuçsal başarılarda gelecektir. Teşekkürler tüm takıma” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme