Çolakoğlu, Sonu Böyle olmamalıydı

TFF 3. Lig 3. Grupta ligi 3. bitirerek Play-Off oynama hakkı kazanan Silivrispor oynadığı Belediye Kütahya maçında biraz hakem hatasıyla elenmesinin ardından Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, 'Sonu böyle olmamalıydı' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta ligi 3. bitirerek Play-Off oynama hakkı kazanan Silivrispor oynadığı Belediye Kütahya maçında biraz hakem hatasıyla elenmesinin ardından Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, “Sonu böyle olmamalıydı” dedi.

Belediye Kütahya ile oynadığı Play-Off maçının normal süresi 0-0 tamamlanmış ve uzatma dakikaları da 1-1 bitmesiyle birlikte seri penaltı atışlarında çizgiyi geçen topu gol olarak göremeyen hakemin hatası ile elenen Silivrispor’da isyan büyük. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yıkılan Silivrispor’da Başkan Nuri Çolakoğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında; “Sonu Böyle olmamalıydı emeklerimize yazık. Ben buradan bütün Silivri’ye çok Teşekkür ediyorum, bizler böyle birlik beraberlik içinde olursak sırtımız yere gelmez. Hocalarımıza, futbolcularımıza, Ekrem’ime, masörümüze, malzemecilerimize, kulüp çalışanlarımıza, bizimle aynı havayı soluyan yöneticilerimize, deplasmanlarda iç sahada devamlı olarak bizi destekleyen Silivrispor sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Benim Bir hakkım varsa Silivrispor’uma helal olsun” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme