Kasarcı, Fatsa maçımızı düşünüyoruz

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı 1-0 galip geldikleri Sivas maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'Sivas maçı bitti şimdi Fatsa maçını düşünüyoruz' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı 1-0 galip geldikleri Sivas maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Sivas maçı bitti şimdi Fatsa maçını düşünüyoruz” dedi.

Kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 galip gelerek tamamladıkları Sivas 4 Eylül maçının ardından bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “Sivas maçının çok zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Maçın ilk yarısını üst düzeyde oynadık çok gol kaçırdık ve pozisyon vermedik. İkinci yarı ise oyunun kontrolünü rakibe vermedik. Bir iki pozisyonlarının haricinde kayda değer tehlike yaşamadık. Biz bu maça 3 puan yazmıştık, şimdi hafta sonu önemli bir deplasmanda Fatsa takımı ile karşılaşacağız. Bu maçı unutup Fatsa maçına konsantre olmamız şart. Maç maç gidiyoruz ve Play-Off potasından kopmuyoruz. Bu maçtan da puanlar çıkardığımızda kesinleşen bir hedefimiz olacak. Sonrasında eleme maçlarını bekleyeceğiz. 

Özellikle Pazar günü hava biraz soğuktu ama saha içinin sıcaklığı bizleri ve bizleri destek için gelen Silivrilileri ısıttı. Tribünlere gelerek bizleri destekleyen herkese teşekkürler. İlçenin desteği ile kutlu sona varacağız. Silivri çok güzel şeyleri hak ediyor. İnanıyorum ki sonu mükemmel olacak” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme