• Haberler
  • BAL
  • Çolakoğlu, Zor maç olacağını biliyorduk

Çolakoğlu, Zor maç olacağını biliyorduk

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu Düzce deplasmanında oynanan Beyköy Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede 'Zor maç olacağını bekliyorduk öyle de oldu' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu Düzce deplasmanında oynanan Beyköy Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede; “Zor maç olacağını bekliyorduk öyle de oldu” dedi.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta zirvede olan Silivrispor oynadığı Beyköy maçını 2-1 kazanmasının ardından Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı değerlendirmesinde; “Beyköy’ün oldukça zorlu bir deplasman olacağının bilincindeydik. Önlemlerimizi ona göre aldık. Çok gol kaçırdık hatta bir zaman oyununun hakimiyetini rakibe teslim ettiysek de oyunu kazanmasını bildik. Zaman zaman böyle durumlar yaşanabilir ama sonuç odaklı bakıyoruz biz olaya ve kazandığımız için memnunuz. Bu haftayı BAY geçiyoruz ve biraz dinlenip daha güçlü bir şekilde geri dönüşlerimiz olacak. Yolumuz uzun ve daha dikkatli olmamız şart beklentiler yükseldi ve bu bilinçle hazırlık yapmaktayız” dedi.
 

Bakmadan Geçme