Çatalca'dan Eskişehir'e puan hediyesi 1-1

TFF 3. Lig 1. Grupta oynanan maçta üst sıralara yaklaşmak isteyen Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Eskişehir'le puanları paylaştı: 1-1.

TFF 3. Lig 1. Grupta oynanan maçta üst sıralara yaklaşmak isteyen Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Eskişehir’le puanları paylaştı: 1-1.

90 dakikası tam bir taktik savaşı şeklinde geçen maçta 1-0 öne geçen Çatalcaspor üstünlüğünü koruyamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. İzzettin Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı boyunca oyuna hakim olan Çatalcaspor baskılı oyundan gol çıkaramadı. Maçın ikinci yarısıyla birlikte baskısını daha da arttıran sarı kırmızılılar 54. dakikada Reha Kurt’un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra atak oyununa devam eden ev sahibi ekip savunma güvenliğini ikinci planda bırakınca 66. dakikada Onur Arı’nın golü geldi: 1-1. Maçın kalan bölümünde rakip kalede yoğun bir baskı kuran temsilcimiz yakaladığı net fırsatları da gole çeviremeyince 1-1’lik skorla önemli bir fırsatı da tepmiş oldu. Maçın son düdüğüyle birlikte 1 puana sevinen taraf konuk Eskişehirspor oldu. Teknik direktör Kadir Akbulut da yaptığı oyuncu değişiklikleriyle kaçan 1 puanda başrolü oynadı.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme