Silivrili antrenörler 'Çalışkan' dedi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkan Adayı Cem Çalışkan, kurmaylarıyla birlikte Silivri'deki antrenörlere seslenerek desteklerini istedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkan Adayı Cem Çalışkan, kurmaylarıyla birlikte Silivri’deki antrenörlere seslenerek desteklerini istedi.

Yaklaşan genel kurul öncesinde ilçeleri tek tek dolaşan TÜFAD İstanbul başkan adayı Cem Çalışkan önceki akşam Silivri’yi ziyaret etti. Silivri Belediyesi toplantı salonlarında Silivrili antrenörlerle bir araya gelen Cem Çalışkan ve kurmayları ilçeden destek talep etti. Silivrili teknik adam ilhan Tekin’in organize ettiği toplantıda başkan adayı Cem Çalışkan; “Seçildiğimde İstanbul Antrenörlerinin başta özlük hakları olmak üzere birçok konuda önemli çalışmalar yapacağız. TÜFAD İstanbul’a 2022 yılı Ekim ayından sonra üye olanların tüzük gereğince bu seçimde oy kullanma imkânı olmadığı ve seçimin mevcut yönetim tarafından Ümraniye’deki İBB Haldun Alagaş Spor Kompleksinde yapılmasının düşünüldüğünü, kendilerinin ise metrobüs ve Marmaray entegresi olduğundan Yenikapı gibi Avrupa yapasındaki merkezi yerlerde yapılmasının uygun olacağını söyledik” dedi.

ANTRENÖRLER MÜZESİ KURULACAK
Cem Çalışkan ayrıca kendisinin 2 dönem TÜFAD İstanbul yönetiminde Teşkilattan Sorumlu yönetici olarak görev yaptığını ancak gelinen durumda yapılan hizmetleri yeterli bulmadıkları için Başkan Adayı olduklarını dile getirdi. Başkan Adayı Cem Çalışkan forum şeklinde geçen toplantıda projelerinden söz etti. Bu projelerin arasında, Antrenörlerin sahaya giriş kartlarının farklı hale getirilmesi, Antrenörlerin Süper Lig haricindeki profesyonel maçlarda maçları statlarda izleyebilmesi, seminere maddi imkansızlık sebebiyle katılamayanlardan ücret alınmaması, çalışmayan Antrenörlerin sigorta yaptırılması, Antrenörler Müzesi, eğitim hayatlarında başarılı olan Antrenör çocuklarına burs imkanı sağlanması ve özel günlerde hediyeler takdim edilmesi de anlatıldı. 
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme