Kasarcı, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı tamamlanan ligin ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'Biz şampiyonluğumuzu tribünleri kadın, çocuk, genç, yaşlı, siyasiler, STK'lar ve gerçek Silivrililerle doldurduğumuz için yaşadık sadece sevincimizi yok eden hakeme üzüldük' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı tamamlanan ligin ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Biz şampiyonluğumuzu tribünleri kadın, çocuk, genç, yaşlı, siyasiler, STK’lar ve gerçek Silivrililerle doldurduğumuz için yaşadık sadece sevincimizi yok eden hakeme üzüldük” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesini grup üçüncülüğü ile tamamlayan Silivrispor oynadıkları Play-Off maçında iyi oyunlarını gasp eden hakeme isyan camiada devam ediyor. Penaltı atışlarında çizgiyi geçen topu gol olarak sayılmaması ve elenmesi ile ilgili de bir açıklama yapan Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Bize göre tüm spor camiamasın göre gol olan atışı gol saymayan hakemi bizim geleceğimizi bir yıllık emeğimizi saniyeler içinde silip attı. Bu kadar basit olmamalıydı. Bu şoku atlatmak uzun sürer ve hakem camiasına kızmıyorum aslında saliselik kararlar veriyorlar. Ben bu olayda bir art niyet aramıyorum hatadır olur ama yapılan hata bir yıllık emeği bertaraf ediyorsa o zaman çok üzülüyor insan. 

TIKLIM TIKLIM DOLU TRİBÜNLER
Biz Silivrispor yönetimi olarak birçok kez şampiyon olduk. Takım olarak lig öncesi bize şans tanımayanlar son penaltı atışında ilk isyan edenlerden oldu. Şampiyonluk kupa kaldırmak da değildir, gerçek şampiyonluk parça parça olan camiayı bir bütün haline getirebilmektir. Kütahya maçında tıklım tıklım olan tribünler, sınav günü olmasına rağmen sınavlarını bir sonrasına öteleyen liseliler, öğretmenler, okul müdürleri, öğrenciler, dolayısıyla tüm Silivri. Tüm Silivri derken kendini Silivrili hisseden herkes hep bir ağızdan haykırıyordu Şampiyon Silivrispor diye. Alın size şampiyon takım.

BİZE İNANANLARA TEŞEKKÜRLER
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çıtayı biraz yükseltmiş olabiliriz. Hiçbir dış destek olmadan, forma sponsorumuz olmadan, sabit gelir kalemlerimiz olmadan tamamen yöneticilerin ve kulübü sevenlerin desteği ile yakaladığımız bu şampiyonluk anamız ak sütü gibi helaldir. Aslında bizim tek üzüntümüz rakibimizin bizi yenmesi değil. Yeneriz yeniliriz bu futbolun doğasında var. Rakibimiz bizi eze eze yener helal olsun deriz tıpkı Akhisar maçında olduğu gibi. Akhisar takımı bize yendi tüm tribün hatta biz yöneticiler bile sahadaki gençleri alkışladık. Kütahya takımı bizi ezmeyi bırak yarı sahamıza gelmeyi başaramamıştı. Silivri ve Silivrispor her zaman en iyisini hak ediyor. Dilerim bundan sonraki sezonlarda da hak ettiği değeri görecek başarılarını sıralayacaktır. Bize inanan ve güvenen sezon başından beri yanımızda olan herkese teşekkürler” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme