Ali Şahin'den Silivrispor'a destek

Silivri'nin spor ve sporcuya verdiği desteklerle tanınan iş insanlarından Ali Şahin Play-Off oynamaya hazırlanan Silivrispor için de kesenin ağzını açtı, oynanacak maçlar boyunca takıma prim açıkladı.

Silivri’nin spor ve sporcuya verdiği desteklerle tanınan iş insanlarından Ali Şahin Play-Off oynamaya hazırlanan Silivrispor için de kesenin ağzını açtı, oynanacak maçlar boyunca takıma prim açıkladı.

İlçenin lokomotif takımı Silivrispor oynayacağı Play-Off maçları öncesinde mali destek arayışlarına ses verenler oluyor. Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve ekibinin başlattığı “İlçeyi bayraklarla donatalım” çağrısına ilçe esnafı bir bir desteğini açıklıyor. İlçenin sportif bağışçılarından iş insanı Ali Şahin ile bir araya gelen Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, İkinci Başkan Selim Kasarcı ve Genel Kaptan Uğur Babayiğit eli boş dönmedi. Ali Şahin’in ofisinde yaklaşık bir saat süren toplantının ardından alınan kararda hem bayrak desteği hem de Play-Off maçları boyunca oyuncu primi için anlaşma sağlandı.

ÇOLAKOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Play-Off maçlar boyunca maddi destek vereceğini belirten Ali Şahin’e teşekkür eden Başkan Nuri Çolakoğlu açıklamasında; “Takım 2. Lig için Play-Off oynamanın hazırlıklarında ve ilçemizin marka değerini yükseltmekteyiz. Bu ve bunun gibi her türlü destek bizim elimizi güçlendirmektedir. Bizlerin ve ilçesinin takımının yanında olan Ali Şahin’e teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme