Ortaköy, Kamiloba'dan kaçamadı: 2-2

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta lidere Ortaköy'e Kamiloba'dan darbe geldi. Silivri Ortaköy Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi ekip 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı: 2-2.

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta lidere Ortaköy’e Kamiloba’dan darbe geldi. Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı: 2-2.

Maça etkili başlayan ev sahibi ekip 5. dakikada İbrahim Ege Kıras’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 12. dakikada Kaan Keşkül skoru 2-0’a getiren isim oldu. Kamilobaspor bu gole Enes Arabacı’nın attığı golle cevap verince ilk yarının skoru ortaya çıktı: 2-1. İkinci yarıda kemik sesleri adeta havada uçuştu. Mücadelede son sözü Kamilobaspor söyledi. 74. dakikada penaltıyı gol çeviren İsmail Kankaya skorunu belirledi: 2-2. Bu sonuçla 26 puana yükselen Silivri Ortaköy zirvedeki yerini korurken rakiplerinin de kendisine 2’şer puan daha yaklaşmasına engel olamadı. Orkun Koçak yönetiminde deplasmanda büyük bir geri dönüşe imza atan Kamiloba da 13 puana yükselerek zirveyi de bir anlamda sallamış oldu.

Bakmadan Geçme