Yeşilkent oynadı Sarıçubuk kazandı: 1-2

Amatör 1. Küme 10. Grupta lider Kumkapı Sarıçubuk, zorlu deplasmanda yakın takipçilerinden Avcılar Yeşilkent'i uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Amatör 1. Küme 10. Grupta lider Kumkapı Sarıçubuk, zorlu deplasmanda yakın takipçilerinden Avcılar Yeşilkent’i uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçın ilk 20 dakikalık bölümünde konuk Kumkapı Sarıçubuk rüzgarı esti. Fatih temsilcisi ilk dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Konuk ekip bu bölümde kurduğu baskıdan sonuç alamadı. Maçın 20. dakikasından itibaren ev sahibi ekip oyunda dengeyi kurmaya başladı. İlk yarının sonuna kadar da oyuna hükmeden Avcılar temsilcisi bu baskısını sonuca yansıtamayınca devre golsüz kapandı. İkinci yarı ile birlikte ev sahibi Avcılar Yeşilkent daha atak bir oyun ortaya koymaya başladı. Fatih temsilcisi ise oyunu kendi sahasında kabul ederek rakibin verdiği açıkları değerlendirmeye çalıştı. 59. dakikada sahneye çıkan Hüseyin konuk ekibi 1-0 öne geçiren isim oldu. Golden sonra çabuk toparlanan Avcılar Yeşilkent’in cevabı gecikmedi. Avcılar temsilcisi 67. dakikada Erdem’in karambolde attığı golle skoru 1-1 yaptı. Golden sonra Avcılar Yeşilkent oyunu tamamen rakip sahaya yıktı. Özellikle ortasahada rakibine büyük bir üstünlük kuran Avcılar Yeşilkent rakibinin ikinci bölgedeki pas bağlantılarını da keserek savunmadan uzun toplarla çıkmaya zorladı. İkinci yarıda iyi organize olamayan Fatih temsilcisi uzatma bölümüne kadar orta sahayı geçmekte zorlandı. Zaman zaman gerginleşen atmosfer nedeniyle maç iki kez dururken gerekli önlemlerin alınmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Avcılar Yeşilkent’in baskı kurduğu son bölümde 90+3. dakikada gol konuk ekipten geldi. Gelişen Kumkapı Sarıçubuk kontratağında Sergen, Fatih temsilcisini ikinci kez öne geçiren isim oldu: 1-2. Kalan sürede başka gol olmayınca lider Kumkapı Sarıçubuk lider olarak geldiği Avcılar’dan evine lider olarak döndü.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme