• Haberler
  • BAL
  • Yalçın, Erken şampiyonluğun keyfini çıkarıyoruz

Yalçın, Erken şampiyonluğun keyfini çıkarıyoruz

Silivrispor Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın grubunda şampiyonluk maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, 'Çok zahmet çektik ama ilk bölümü geçtik şimdi ikinci bölüm ve final başlıyor' dedi.

Silivrispor Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın grubunda şampiyonluk maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Çok zahmet çektik ama ilk bölümü geçtik şimdi ikinci bölüm ve final başlıyor” dedi.

Hafta içi erteleme maçında evinde Maltepespor’u ağırlayarak 1-0 yenen ve grupta şampiyonluğunu erken ilan eden Silivrispor’da keyifler yerinde. Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın yaptığı değerlendirmesinde; “Zorlu bir lig serüveni oldu. Çok zahmetler çektik ama ilk bölümü geçtik şimdi ikinci bölüm ve final başlıyor. Bu bölümde de çok çalışarak 3. lig biletini almak en büyük isteğimizdir. Buraya kadar gelmemizde emeği geçen herkese teşekkürler oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla güzel bir son olsun istiyoruz.

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Sezon başından beri çok çalışan bir ekip olduk, gerek yönetimi gerekse de teknik heyeti ile gıpta edilecek bir ekibiz ve bu ekip erken şampiyonluğu hak etmişti. Silivri’nin hak ettiği yerlere gelebilmesi için gerek maddi gerekse de manevi olarak çok mesai harcadık. Artık bu saatten sonra bizim durmamız da zordur bu yolun sonu ikinci bir şampiyonluk ve 3. lig olacaktır” dedi.
 

Bakmadan Geçme