• Haberler
  • 3. Lig
  • Tunbar ve Çolakoğlu'ndan Volkan Yılmaz'a teşekkür

Tunbar ve Çolakoğlu'ndan Volkan Yılmaz'a teşekkür

Silivrispor tarihinde ilk kez girmeye hazırlandığı Akademi Ligleri için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Altyapılar Sorumlusu Vedat Tunbar ortak bir mutabakata vardı ve destek konusunda anlaştı.

Silivrispor tarihinde ilk kez girmeye hazırlandığı Akademi Ligleri için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Altyapılar Sorumlusu Vedat Tunbar ortak bir mutabakata vardı ve destek konusunda anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerin ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Altyapılar Sorumlusu Vedat Tunbar, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın konuya samimi yaklaştığını ve destek konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Başkan Çolakoğlu, “Akademi Ligleri her çocuğun kendi yaş grubuna ait ligde ve kendine eş beceride çocukların ve takımların bir arada oynamalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Gençliğimizin geleceği için TFF akademi Liglerine katılmak zorunluluğu doğmuştur. Burada oynayacağımız tüm rakiplerimiz hedefi olan kulüpler olacak. Lige girmiş olmak için giren kulüplerle mücadele etmek yerine genç takımlarımız kendilerine denk güçte rakiplerle mücadele edecekler ve böylelikle gerçek oyun güçlerini ve becerilerini sahneleyeceklerdir. 

“VOLKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Bu ligin maddi yükümlülükleri de var, öncelikle belirli sayıda teknik adamlar yola çıkmak zorundasınız ve hocaların hepsinin de belirli seviyede diplomalarının olması gerekli. Bu beklentileri karşılayacak isimler ile anlaştık ve takımlar idmanlarına başladı. Volkan Yılmaz’a da teşekkürü bir borç bilirim. Gençlerimiz artık kendilerine denk güçlerle mücadele ederek gerçek potansiyellerini keşfedecek ve Silivrispor’un geleceğini sağlam temellerde inşa edebileceğiz.

“İYİ YOLDAYIZ VE GÜCÜMÜZÜN FARKINDAYIZ”
Gençlik Geliştirme Direktörümüz Yılmaz Lise öncülüğünde Fatih Yorulmaz, Yağız Ata Çorbalı, Mustafa Öztürk, Uğur Alper, Yusuf Çubukçu, Tekin Aslıhan ve Cansu Koç hocalarımızla yol alıyoruz. Menfaatsiz Silivrispor Sevdamızın uzun soluklu yolculuğu aralıksız devam ediyor. Bu süreçte önümüze taş koyanlar da var o taşları önümüzden alanlar da. Gönlü Silivri ve Silivrispor’dan yana olanlarla yol almak bizlere nasip olsun. İyi yoldayız güçlüyüz ve gücümüzün de farkındayız. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme