Sarıgazispor'da hedef Süper Amatöre yükselmek

Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını sürdüren İstanbul 1. Amatör Lig 21. Grubun iddialı takımlarından Sarıgazispor, sezonun ilk maçında sahasında Kartal Elçispor'u misafir edecek.

Yaklaşık 1 aydır çalışmalarını sürdüren İstanbul 1. Amatör Lig 21. Grubun iddialı takımlarından Sarıgazispor, sezonun ilk maçında sahasında Kartal Elçispor’u misafir edecek.

Sancaktepe ilçesinin en eski kulübü olan Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan “İlk maçımızda galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz, bu sezon Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Sezona Teknik Sorumlu Bekir Arı yönetiminde Sarıgazi Stadında yaptığı antrenmanlarla hazırlanan yeşil kırmızılı takım, Cumartesi günü 14.30’da Sahasında Kartal Elçispor’la karşılaşacak. 23 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ve 1 saat 30 dakika süren haftanın son antrenmanında futbolcuların oldukça keyifli, moralli ve hırslı oldukları görüldü. Neşeli başlayan antrenman ısınma koşuları 5’e 2 top kapma çalışması ile devam ederken son bölümde yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Arı: Galibiyetle başlamak istiyoruz

Sarıgazi Stadında yapılan antrenman sonrası bir açıklama yapan Sarıgazispor Teknik Sorumlusu Bekir Arı “Uzun zamandır yaptığımız çalışmalar sonucunda genç ve tecrübeli isimleri kaynaştırarak i"ddialı bir kadro kurduk. Şampiyonluk parolası ile başlayacağımız 2021-2022 sezonunda ilk maçımızda evimizde Kartal Elçispor’u misafir edeceğiz. Takımımızın moral motivasyonu üst seviyede. Cumartesi günü Sarıgazi Stadında Saat 14:30 ‘de oynayacağımız ilk maçımıza tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri davet ediyoruz. Grubumuzdaki tüm takımlara başarılar diler, yeni sezonun kaza bela ve sakatlıklardan uzak olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme