Fikirtepespor'dan önemli imzalar

Süper Amatör Lig takımı Çubukluspor'dan transfer edilen 4 futbolcu 1. Amatör Lig 17. Grupta yer alan Fikirtepe Dumlupınarspor formasını giyecekler.

Süper Amatör Lig takımı Çubukluspor’dan transfer edilen 4 futbolcu 1. Amatör Lig 17. Grupta yer alan Fikirtepe Dumlupınarspor formasını giyecekler.

2021-2022 sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grupta yer alan Kadıköy temsilcisi Fikirtepe Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Murat Ünal ve yönetim kurulu dış transferde 4 futbolcu ile anlaşarak imza attırdılar. Kulüp Başkanı Murat Ünal as başkan Abdullah Efendiler ve Genel Sekreter Selçuk Kılıçaslan’ın katıldıkları imza töreni kulüp binasında gerçekleştirildi. As başkan Abdullah Efendiler başkanımız Murat Ünal ve yönetim kurulu olarak 2021-22 sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grupta şampiyonluk hedefi ile yola çıktık, öncelikle bizi hedeflerimize taşıyacak kapasitedeki teknik ekip ve futbolcular ile anlaşarak takımımızı oluşturuyoruz. Bu doğrultuda Süper Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Çubukluspor takımından forvet Ömer Faruk Kar, Orta saha Batuhan Duman, Orta saha Gürkan Demirel ve kanat oyuncusu Can Yıldırım olmak üzere 4 futbolcu transferini gerçekleştirdik” dedi.

Abdullah Efendiler, Ligin ilk haftasında 6 Mart Cumartesi günü deplasmanda Güllübağlarspor ile oynanacak olan maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Kadir Küçükay
 

Bakmadan Geçme