Oklalıspor, Fenerköyspor'u 7 bitirdi: 7-1

İkinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Oklalıspor, deplasmanda konuk olduğu Fenerköyspor engelini oldukça rahat aştı.

İkinci Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Oklalıspor, deplasmanda konuk olduğu Fenerköyspor engelini oldukça rahat aştı.

Silivri Değirmenköy Stadında oynanan maçta üstün bir oyun ortaya koyan Oklalıspor, sahadan 7-1 galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırmasını bildi. Konuk Oklalıspor’da gol perdesini açın isim 18. dakikada Ömer Akgün oldu 1-0, ilk yarının bitimine saniyeler kala dakikalar 45’i gösterirken Adem Cihangir, ilk yarının skorunu 2-0 olarak belirleyen isim oldu. İkinci yarıya da etkili başlayan Oklalıspor, 48. dakikada Murat Köse’nin Frikik golü ile farkı üçe çıkarmanın sevincini yaşadı 3-0. Bu golün santrasıyla birlikte topu kapan Oklalıspor, 49. Dakikada Alpay Bozkurt ile skoru 4-0’a getirdi. Ev sahibi Fenerköyspor, 75. dakikada Deniz Burak Çilem’in golü ile farkı üçe indirdi 4-1. Gol sağanağına devam eden Oklalıspor’da 76. dakikada sahneyi çıkan isim Emirhan Polat oldu ve skoru 5-1’e getirdi. 79. dakikada Ömer Akgün, 85. dakikada Emirhan Polat’ın golle farkın açılmasını sağladı 7-1. Ardı ardına kazandığı maçlarla zirve yarışına ortak olan Oklalıspor, müsabaka sonunda farklı galibiyetin sevincini yaşadı.
 

Bakmadan Geçme