• Haberler
  • BAL
  • Küçükçekmece Sinopspor ikinci yarıda kazandı

Küçükçekmece Sinopspor ikinci yarıda kazandı

Küçükçekmece ilçesinin Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Küçükçekmece Sinop kendi sahasında Ümraniye temsilcisi İnkılap Sporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Küçükçekmece ilçesinin Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcisi Küçükçekmece Sinop kendi sahasında Ümraniye temsilcisi İnkılap Sporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 3.Grupta 15. hafta maçında Küçükçekmece Sinopspor ile Ümraniye İnkilap Spor takımları karşı karşıya geldi. Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Küçükçekmece Sinopspor yaptığı değişiklikler ile birlikte ilk yarıya göre daha baskılı ve rakip kalede daha etkili oldu. 62.dakikada sarı lacivertli takımda ikinci yarıda oyuna dahil olan İsmail Can sağ kanattan topla buluştu ceza sahası çaprazından sert vuruşu topu rakip ağlara yolladı ve bu golle Küçükçekmece Sinopspor 1-0 öne geçti. Karşılaşma bu sonuçla bitmesi beklenirken Teknik Sorumlu Hüseyin Aydoğan’ın yine ikinci yarıda şans verdiği bir başka genç oyuncu Abdulsamet Güler, 88.dakikada şık vuruşla topu ağlara yollayarak maçın skorunu belirledi. 2-0. Küçükçekmece Sinopspor aldığı üç puanla liderliğe yükselirken gelecek hafta deplasmanda Gazi Mahallesi takımı ile karşılaşacak.

HAKEMLER: Ertuğrul Yolcu, Tolgahan Küçük, Umut Gökalp, Emirhan Gürlevük

STAD: Bağcılar Mahmutbey

KÜÇÜKÇEKMECE SİNOPSPOR: Sezai, Emre Yucak, Selim, Ramazan, Semih, Gökhan, Hakan, Abdulkadir, Emre Aktaş, Semih,E nver

İNKİLAP SPOR: Kubilay, İsmail, Ekrem, Yaşar, Ahmet, Galip, Hamza, Baran, Mete, Zafer, Bünyamin

GOLLER: 62.Dk İsmail Can, 88.Dk Abdulsemet Güler

Yılmaz Aktepe
 

Bakmadan Geçme