Kartalspor'dan orta sahaya transfer

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kartalspor, dış transferde son olarak Maltepespor forması giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç'i renklerine başladı.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kartalspor, dış transferde son olarak Maltepespor forması giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Anıl Gönderiç’i renklerine başladı.

Teknik Sorumlu Rıdvan Elmastaş’ın raporları doğrultusunda anlaşılan genç oyuncu Anıl Gönderiç, orta sahada çalışkanlığı, yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor. Kulüp tesislerinde yapılan görüşmeler sonucunda imzayı atan yetenekli oyuncu Anıl Gönderiç “ Kartalspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçen Rıdvan Elmastaş hocama çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Futbola Beşiktaş Altyapısında başlayan Anıl Gönderiç 13 sezon siyah beyazlı takımın altyapısında görev yaptı. 22 yaşındaki oyuncu daha sonra Karşıyaka ve Maltepespor takımlarında forma giydi. Başarılı oyuncunun kariyerinde BAL’da 17 maçı 2 golü ve Akademi Liginde 100 maçı 25 golü bulunuyor.

Murat Nazik
 

Bakmadan Geçme