Gol kralı Ozan İsi Haliçspor ile yeniden anlaştı

Geçtiğimiz sezon Haliçspor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşayan başarılı forvet Ozan İsi takımı ile 2022-2023 sezonu için yeniden anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Haliçspor ile Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşayan başarılı forvet Ozan İsi takımı ile 2022-2023 sezonu için yeniden anlaştı.

Klasman grubunda attığı 8 golle gol kralı olarak birçok takımın takibinde olan başarılı oyuncu, yeşil beyazlı ekibin teklifini kabul ederek yeni sezonda devam etme kararı aldı. Kulüp tesislerinde Yönetici Atilla Öztürk ile yapılan görüşmeler sonucunda imzayı atan 24 yaşındaki oyuncu Ozan İsi “Yabancısı olmadığım evim gibi gördüğüm Haliçspor ile yeniden anlaşarak formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Atacağım gollerle takımıma katkılar yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Teknik Sorumlu Nevzat Aksoy’un raporları doğrultusunda anlaşılan 1998 doğumlu golcü Ozan İsi güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığı ile biliniyor.

OZAN İSİ KİMDİR?

Oynadığı birçok takımla şampiyonluk yaşayan 1998 doğumlu Ozan İsi, futbola 2010 yılında Sultangazispor’da başladı. 7 sezon kırmızı lacivertli formayı giydikten sonra Gazi Mahallesispor, Dikilitaşspor, Gazi Mahallesispor, Bayburt 1918 FK ve Haliçspor formalarını giydi. Ozan İsi’nin kariyerinde Türkiye Kupasında 1, Bölgesel Amatör Ligde de 21 maçı 1 golü bulunuyor.

Emrullah Yılmaz
 

Bakmadan Geçme