Celaliye tat verdi 5-2

İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta zirve mücadelesi veren Celaliye kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta Kabakça'yı zorlanmadan geçti: 5-2.

İstanbul Amatör 2. Küme 1. Grupta zirve mücadelesi veren Celaliye kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta Kabakça’yı zorlanmadan geçti: 5-2.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 19. dakikada Oğuzhan Aslan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 21. dakikada sahneye Mustafa Atakan Tatlı çıktı: 2-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya da etkili başlayan Celaliye 59. dakikada Batuhan Baltacıoğlu’nun golüyle 3-0 öne geçti. Kabakça bu golden sonra canlandı. Çatalca temsilcisi 63’te Yılmaz Çelik, 69’da da Abdullah Efkan Özkan’ın golleriyle umutlandı: 3-2. Maçta son sözü Celaliye söyledi. 78’de Mohammed Saed Şamoğlu, 89’da da Can Demir skoru belirledi: 5-2. Maçın 90. dakikasında ev sahibi ekipten Deniz Taş, konuk takımdan da Doğukan Erol kırmızı kart görünce iki takım da uzatma sürelerini 10’ar kişi oynamak zorunda kaldı.
 

Bakmadan Geçme