Çatalcaspor rövanşı aynı skorla aldı: 3-1

TFF 3. Lig 1. Grupta Play-Off iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Çatalcaspor, zorlu Nevşehir deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönerek bu yolda iddialı olduğunu gösterdi.

TFF 3. Lig 1. Grupta Play-Off iddiasını sürdürmeyi hedefleyen Çatalcaspor, zorlu Nevşehir deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek bu yolda iddialı olduğunu gösterdi.

Sezonun ilk devresinde kendi sahasında 3-1 kaybettikleri rakipleri Nevşehir Belediyespor’u aynı skorla bu kez deplasmanda mağlup eden Çatalcaspor, rövanşı da almanın sevincini yaşadı. Nevşehir Gazi Stadında oynanan maçın büyük bir bölümünde üstün olan Çatalcaspor, etkili oyununu bir birinden güzel gollerle süsleyerek Play-Off yarışının içinde var olmaya devam edeceğini gösterdi. Deplasman takımı olmasına rağmen sürekli golü arayan taraf Çatalcaspor takımı oldu. Nitekim aranan gol 33. dakikada Yusuf Atasoy’dan geldi ve skor 1-0 oldu. Bu golün ardından ataklarını daha çok sıklaştıran Çatalcaspor’da, 38. dakikada bir kez daha sahneye çıkan isim Yusuf Atasoy oldu ve skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı Çatalcaspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya bir umut olarak hızlı başlayan ev sahibi Nevşehir Belediyespor, Çatalcaspor kalecisini ve savunmasını bir türlü geçemedi. Takımın golcü isimlerinden Fevzi Can Bozkuş, 61. dakikada takımının üçüncü golüne imzasını atan oyuncu oldu 3-0. Bu golle iyice d-rahatlayan Çatalcaspor, galibiyeti korumak için savunma güvenliğini oldukça sağlam tuttu.  67. dakikada Nevşehir Belediyespor’dan Niyazi Çolak, Çatalcaspor’dan Yusuf Turhan gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını sahada 10’ar kişi bıraktılar, Nevşehir Belediyespor’un şeref sayısını 68. dakikada Melik Karaahmet attı 3-1. Geriye kalan bölümlerde iki takımın mücadelesi skoru değiştirmeye yetmedi ve Çatalcaspor, bu önemli deplasmandan üç puanı üç golle alarak evine mutlu dönmesini bildi. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Çatalcaspor’lu oyuncular, haklı bir galibiyete imza atmanın mutluluğunu takım olarak birlikte yaşadılar.
 

Bakmadan Geçme