Ormanlıspor, buldozer gibi: 4-0

Birinci Amatör Lig 2. Grupta açık ara liderliğini sürdüren Ormanlıspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Esenkent Gençlikspor'u net bir skorla 4-0 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini en yakın rakibi Çanakçaspor'un 11 puan önünde devam ettirdi.

Birinci Amatör Lig 2. Grupta açık ara liderliğini sürdüren Ormanlıspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Esenkent Gençlikspor’u net bir skorla 4-0 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini en yakın rakibi Çanakçaspor’un 11 puan önünde devam ettirdi.

Ormanlı Stadında oynanan karşılaşmayı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Çatalcaspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Aykın, Büyükçekmece Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, İş İnsanı Murat Yıldız ve çok sayıda taraftar takip etti. Maça oldukça etkili ve hızlı başlayan Ormanlıspor, 11. dakikada Kenan Öztürk’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını daha çok sıklaştıran Ormanlıspor, 28. dakikada Fatih Özdemir ile farkı ikiye çıkardı 2-0. İlk yarıyı 2-0 önde kapayan Ormanlıspor, ikinci yarıya da iki gol sığdırdı. 73. dakikada Serkan Tuna ile farkı üçe çıkaran Ormanlıspor’da galibiyeti perçinleyen ve skoru belirleyen isim 80. dakikada Kenan Öztürk oldu 4-0. Bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Ormanlıspor, ligde son dört haftaya girildiğinde en yakın rakibi Çanakçaspor’un önünde 11 puan farkla liderliğini sürdürdü.
 

Bakmadan Geçme