Mimarobaspor'un BAL maçlarını oynayacağı stat belli oldu

Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, K.Çekmece Metin Oktay Stadı'nda maç oynama hakkı talep eden BAL ekipleri İstanbul Sinopspor ve Büyükçekmece Mimarobaspor'un temsilcileriyle bir araya geldi.

Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda maç oynama hakkı talep eden BAL ekipleri İstanbul Sinopspor ve Büyükçekmece Mimarobaspor’un temsilcileriyle bir araya geldi.

Boss Man Kafe Restaurant’ta verilen kahvaltı programına K.Çekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, K.Çekmece Sinopspor Genel Kaptanı Mehmet Sunay, Yükselen Mimarobaspor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel, Mimarobaspor Asbaşkanı Resul Kaya’nın yanısıra K.Çekmece Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Abdullah Kaya ve K.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk katıldı.

KURŞUN: GEREKLİ ÖDEMELER YAPILDI

K.Çekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun Mimarobaspor’un yeni sezonda kamp tesisi olarak Metin Oktay Stadı’ndaki binalarını kullanacağını, maçlarını oynamak için de K.Çekmece Metin Oktay Stadı’ndan faydalanacağını, bu konuda da gerekli ödemelerin kendilerine yapıldığını söyledi.

GENÇTÜRK: SİNOPSPOR'A KAPI KAPANMIŞ ALGISI DOĞRU DEĞİL

K.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk “Kulüpler birliği olarak K.Çekmecespor’un almış olduğu kararın yanındayız. Nasıl oluyorsa fısıltı gazetesi sayesinde K.Çekmece Sinopspor’a kapı kapanmış gibi bir algı oluşturmaya çalışmaktadır. Bu algının başlamadan bitmesi lazım. 12 yıldır kulüpler birliğinde neler yaptığımızı herkes biliyor. Bunları konuşan yok. Bu konuda Rafet Başkanın burada olması anlamlı. Şuna da bakmak lazım. K.Çekmece kulübünün durumu belli. Başkanla konuştuğumuzda da ‘Kulübün kapıları Sinop’a da açık, başka kulüplere de’ dedi” diye konuştu.

YÜKSEL: KÜÇÜKÇEKMECE TAKIMI GİBİ HAREKET EDECEĞİZ

Toplantıda söz alan Mimarobaspor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel “Metin Oktay Stadı’nın K.Çekmece’ye de, K.Çekmece Sinop’a da, hepimize yeteceğine inanıyorum.  Kardeşlik, sevgi ve saygı içinde Kaymakamıyla, Belediye Başkanıyla, Kulüpler Birliği Başkanıyla biz de K.Çekmece ilçesinin takımı gibi hareket edip K.Çekmece esnafına, halkına ne gerekiyorsa, şartlar neyi gerektiriyorsa ona uyacağımıza, K.Çekmece ilçesine hava katacağımıza dair söz veriyorum. Ayrıştırıcı ve kırıcı değil, birleştirici olacağız. Yaşça ağabeylerimizden daha küçük, tecrübesiziz ama enerjimizle gelmiş olduğumuz ilçemize, semtimize hava katacağımızı belirtmek isterim” dedi.

ORHAN: MAHMUTBEY'DE OYNADIK, YİNE OYNARIZ

Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan K.Çekmecespor’un aldığı karara saygı duyduklarını söyleyerek “Bizim burada tasarrufumuz yok. Ahmet Başkan’ın aldığı karar bizim dostumuz olduğu için bir sıkıntı değil. Geçen sene Mahmutbey’de oynadık. Yine oynarız. Ben bu masaya gelmeseydim burada çok daha farklı şeyler olacaktı. Bunların önüne geçmek için geldim. Ahmet Başkanın bu kararı kendisinindir. Benim değildir. Ahmet Başkanın kararına eyvallah demek durumundayım. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Küçükçekmece Sinopspor’un yeni sezonda hangi statta oynayacağı konusunda ise şu an kesinleşen bir durum yok. Büyükçekmece ilçesi takımı olan Mimarobaspor ise geçen sezon iç saha maçlarını Güzelce Stadı'nda oynamıştı.

Haber: Yılmaz Aktepe
 

Bakmadan Geçme