Hadımköy U-14 turu kaptı: 4-1

U-14 İstanbul Şampiyonası 14.Grupta liderlik maçında Hadımköyspor, B.Çekmece Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek grup lideri olarak son 16'ya kaldı.

U-14 İstanbul Şampiyonası 14.Grupta liderlik maçında Hadımköyspor, B.Çekmece Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek grup lideri olarak son 16’ya kaldı.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç başından sonuna kadar büyük bir çekişmeye sahne olurken yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Hadımköyspor hem 3 puanın sahibi oldu hem de üçüncü hafta sonunda 4 puana yükselerek gruptan birinci olarak son 16 turuna kaldı. Karşılaşmada ilk gol B.Çekmece Belediye’den geldi. B.Çekmece temsilcisi 6. dakikada Mesut Can Varlık’ın golüyle 1-0 öne geçti. Hadımköy bu gole 9. dakikada Yusuf Gürel’le yanıt verince skora denge geldi. 1-1. 11. dakikada Ömer Faruk Çolak’la bir gol daha bulan yeşil siyahlılar skoru 2-1 yaparak öne geçti. 29’da Yusuf Gürel Hadımköy adına ilk yarının skorunu belirledi. 3-1. İkinci yarıda B.Çekmece Belediye bütün riskleri alarak rakibinin üzerine giderken Hadımköy 54. dakikada Yusuf Gürel’le bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. 4-1. Kalan bölümde daha kontrollü bir oyuna dönen Hadımköyspor savunmayı ve hücumu dengeli yaparak rakibine ikinci gol şansı vermeden beşinci golü aramaya çalıştı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Hadımköyspor bu sonuçla son 16 turuna kalan takım oldu. Grup maçları sonunda 1 puanda kalan B.Çekmece Belediyespor da İstanbul Şampiyonasına grup aşamasında veda etmek zorunda kaldı.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme