G THERAPY ŞİFA DAĞITIYOR

Beylikdüzü ilçesinde 6 yıldan beri faaliyet gösteren G Therapy uzman ve profesyonel kadrosuyla hastalara şifa dağıtıyor adeta.

G THERAPY ŞİFA DAĞITIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beylikdüzü ilçesinde 6 yıldan beri faaliyet gösteren G Therapy uzman ve profesyonel kadrosuyla hastalara şifa dağıtıyor adeta.

Fizyoterapist İsmail Dal yönetiminde bel fıtığından boyun fıtığına, migrenden diz şikayetlerine kadar her türlü eklem ve kas ağrısı yaşayan hastalara hizmet veren G Therapy’nin geri dönüşleri de gerçekten kayda değer. Uzman ekibiyle size uyguladığı tedavi metotlarıyla bir çok hastaya şifa dağıtan G Therapy fizyoterapist İsmail Dal yönetiminde bölgenin de en tercih edilen kurumlarından biri haline geldi. Kurumun en büyük özelliği ise hastalara güler yüzle yaklaşması, tedavi süresince aileden biri gibi yaklaşarak psikolojik olarak da hastanın iyileşmesine yardımcı olması. Şimdi sözü fizyoterapist İsmail Dal’a bırakıyoruz.

Dal “Burada tedavi yöntemlerini sadece bel fıtığı değil boyun fıtığı, boyunda düzleşme, migren, diz şikâyetleri kısaca kas ve eklem problemi çeken insanlara uyguluyoruz. Fizyoterapist eşliğinde bu tedaviyi uyguluyoruz. 6 yıldan beri de başarı oranımız gerçekten çok yüksek.” İfadesini kullandı.

YELKEN: ANORMAL BİR BEL AĞRISIYLA GELDİM
G Therapy’yi bir de hastalara soruyoruz. Haber için yaptığımız ziyarette de eski hastalardan Derya Yelken’le karşılaştık. Kendisiyle tedavi sürecini ve sonrasını konuştuk. İşte Yelken’in açıklamaları “Anormal bir bel ağrısıyla geldim. Hatta eşimin kucağında geldim diyebilirim. Yürüyemeyecek durumdaydım. Çok fazla ağrım vardı. Ama ilk seanstan sonra ben buradan yürüyerek çıktım. Kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olsunlar. İnsanın sosyal hayatını bile çok etkiliyor çünkü. Biz zaten buraya aile boyu geldik. Eşimin erkek kardeşi, yeğeni geldi, eltim geldi. Hepimiz iyi sonuçlar aldık. Şu an ben kendi yeğenimi getirdim. İnşallah ondan da iyi sonuç alacağız diye ümidimiz var. Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ediyoruz. Normal fizik tedaviye gidenlere de söylüyorum. Buraya da bir gelin deneyin.” Şeklinde konuştu.

Peki, G Therapy’ye nasıl ulaşacaksınız. Bu da çok kolay. Telefonla whatsap’tan 0552 424 97 12, işyerinden de 0212 872 44 62 numaralı hatlardan iletişim kurup randevu alabiliyorsunuz. İnstagram üzerinden de beylikduzugtherapy üzerinden G Therapy ile ilgili en son haberleri takip edebilirsiniz. Beylikdüzü’nde hizmet veren G Therapy alanında oldukça da iddialı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme