• Haberler
  • 3. Lig
  • Ergün, Silivrispor her şeyin en iyisini hak ediyor

Ergün, Silivrispor her şeyin en iyisini hak ediyor

Silivrispor'un sportif tarihinde birçok ilke imza atan teknik patronu Özgür Ergün kendisine inanan ve destekleyen herkese teşekkür etti.

Silivrispor’un sportif tarihinde birçok ilke imza atan teknik patronu Özgür Ergün kendisine inanan ve destekleyen herkese teşekkür etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligi oynadığı 28 maçın ardından 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 yenilgi almış ve rakip kaleye 38 gol ile birlikte kalesinde de 22 gol gören, artı 16 averajla 51 puan toplayarak ligi 3. sırada bitiren teknik heyetin patronu Özgür Ergün bir mesaj yayınlayarak destekçilerine teşekkür etti. Özgür Ergün yayımladığı mesajında; “Zor ve bir o kadar da keyifli, heyecan dozu yüksek kaliteli bir sezon geçirdik. Sezon boyunca göstermiş oldukları mücadeleden dolayı öncelikle ekibime, futbolcularıma her koşulda takımımızı destekleyen Silivrispor taraftarlarına bizlere çalışma ortamı hazırlayan Nuri Çolakoğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum ve ama finali böyle olmamalıydı. Silivrispor’un haklı gururunu zirveye taşıdık. Özellikle ligin ikinci yarısında devraldığımız Play-Off bayrağını son ana kadar bırakmadık ve bu hatta kalmayı başardık haftalar öncesinde eleme maçlarını garantileyen bir takım olduk. Stresi yüksek maçları bile kolayca geçtik. Belki şampiyon olamadık ama ilçeyi birleştirdiğimize inanıyorum. Ekip arkadaşlarımla ve oyuncularımla birlikte tam bir uyum içinde ligi tamamladık. Emeği geçen, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Play-Off ilk maçında 120 dakika artı penaltı atışlarında da tribünlerden bizlerin yanında olan Silivrililer sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz iyi ki varsınız. Yeni sezonda yeni heyecanla Silivrispor ile birlikte olsun” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme