Tepecik kötü başladı 0-1

TFF 3. Lig 3. Grupta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan B.Çekmece Tepecikspor ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Tepecik Şenol Güneş Stadı'nda Ordu 1967'yi ağırlayan temsilcimiz sahadan 1-0 yenik ayrılarak hayal kırıklığına uğradı.

TFF 3. Lig 3. Grupta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan B.Çekmece Tepecikspor ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda Ordu 1967’yi ağırlayan temsilcimiz sahadan 1-0 yenik ayrılarak hayal kırıklığına uğradı.

Taraftarların da desteğini arkasına alarak oynayan yeşil beyazlılar her iki yarıda da üretkenlikten uzak bir oyun ortaya koydu. Konuk Ordu 1967 sahaya daha iyi yayılarak birinci bölge ve ikinci bölgeyi birbirine yakın oynattı. Oyunu büyük ölçüde kendi sahasında kabul ederek rakibini üzerine çeken misafir ekip kontrataklarla rakibinin birinci bölgede bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalıştı. Maç boyunca topa daha çok sahip olan B.Çekmece Tepecikspor bu üstünlüğünü pozisyona çeviremezken üçüncü bölgede de organize olmakta ve topu ceza alanı içinde çoğalmakta zorlandı. İlk yarının sonunda 4 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalayan temsilcimiz 61. dakikada Mustafa Bayhan’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Kalan sürede rakip sahada yoğun bir baskı kurmasına rağmen üçüncü bölgede çok etkisiz kalan yeşil beyazılar neredeyse pozisyona giremeden maçı tamamlamak zorunda kaldı. İlk yarıda son 5 haftada yakaladığı form grafiğinden uzak bir görüntü çizen B.Çekmece Tepecikspor futbol olarak da eski günlerini arattı.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme