Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural oldu

Kapaklı Spor Kulübü 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, kulüp antrenörü Cengiz Vural Kapaklı Spor Kulübü Başkanı olarak seçildi.

Kapaklı Spor Kulübü 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, kulüp antrenörü Cengiz Vural Kapaklı Spor Kulübü Başkanı olarak seçildi.

Kongre, 22 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kulüp yönetimi ve üyeleri katılım sağladı. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede denetim ve faaliyet raporları okunarak onaylandı. Akabinde konuşma yapan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, “3 yıllık yönetim kurulumuzla birlikte görev yaptık. Ben denetim kurulumdan ve hocalarımdan helallik istiyorum. Bir hatam, bir kusurum olduysa ben her zaman yanınızdayım. Biz başkanlığı bıraktık diye geri çekilmek yok. Bizim görevimiz Kapaklıspor’un başarısını sağlamaktır. Teşekkür ederim, hayırlı olsun. Yeni seçilen arkadaşlara da başarılar dilerim” dedi.

kapaklıgazetesi
 

Bakmadan Geçme