Büyükçekmece Tepecikspor'un zorlu sınavı

Hava muhalefetinden dolayı ertelenen maçta Büyükçekmece Tepecikspor, grubunda ikinci sırada yer alan Şampiyonluk adaylarından Fethiyespor'u konuk edecek.

Hava muhalefetinden dolayı ertelenen maçta Büyükçekmece Tepecikspor, grubunda ikinci sırada yer alan Şampiyonluk adaylarından Fethiyespor’u konuk edecek.
Bugün saat 14.00’da Tepecik Şenol Güneş Stadında oynanacak olan maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan yeşil-beyazlılar, maç saatini beklemeye çekildi. Ligde korkulu rüya görmemek adına bu önemli maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapan Büyükçekmece Tepecikspor, zorlu maç öncesi adeta tek yürek oldu. Zor bir fikstüre giren Büyükçekmece Tepecikspor, sırasıyla Fethiyespor maçından sonra Erokspor, Mardinspor ve İçelspor maçları ile yoluna devam edecek. Bu önemli sınavlardan başarıyla ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılar, zoru başarıp ligde derin bir nefes almayı arzuluyor. Bugün oynanacak olan Fethiyespor maçı öncesi hazırlıklarını tamamen galibiyet üzerine yapan yeşil-beyazlılar, taraftarının desteğiyle sahadan üç puanla ayrılıp erteleme maçından kayıpsız ayrılmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme