• Haberler
  • 3. Lig
  • Yılmaz ve Çolakoğlu durum değerlendirmesi yaptı 

Yılmaz ve Çolakoğlu durum değerlendirmesi yaptı 

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Erden, Vedat Tunbar ve Selim Kasarcı önceki gün Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. 

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Erden, Vedat Tunbar ve Selim Kasarcı önceki gün Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular. 

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor’da zorlu lig maçlarına verilen BAY haftasında bir takım ziyaretler gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın davetine Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kerim Erden, Vedat Tunbar ve Selim Kasarcı karşılık verdi. Yaklaşık bir saat süren toplantıda Başkan Yılmaz, Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ve ekibinin yaptığı çalışmalar ve gelecek için planlamalarını dinleyerek destekçi olacağını bildirdi. Yapılan görüşmenin ardından Çolakoğlu yaptığı açıklamasında; “İlçemizin marka değeri Silivrispor’umuzun son durumu ve geleceği ile alakalı Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’la yaptığımız durum değerlendirmesinde bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme