Kızılkaya ödülünü Silivrispor'a armağan etti

Her yıl gelenekse bir şekilde organize edilen ve sektörlerinde başarılı işlere imza atan sektör önderlerinin ödüllendirildiği 2. Uluslararası Ekonomi ve Proje ödül töreni İstanbul Doubletree By Hilton Topkapı Hotel'de gerçekleştirildi. 

Her yıl gelenekse bir şekilde organize edilen ve sektörlerinde başarılı işlere imza atan sektör önderlerinin ödüllendirildiği 2. Uluslararası Ekonomi ve Proje ödül töreni İstanbul Doubletree By Hilton Topkapı Hotel’de gerçekleştirildi. 

Program sunuculuğunu Yavuz Seçkin ve Özge Ulusoy’un yaptığı gecede Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Avrupa Güven İnşaat sahibi Cemil Kızılkaya’da ödülünü aldı. Kızılkaya ödüm töreninde yaptığı konuşmasında “Bu ödülü bana layık gören değerli üyelere teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ödülümü da hayranı olduğu Yavuz beyden almak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bizim eşimle birlikte ortak bir sevdamız var bu da Silivrispor’dur. Silivrispor’un tüm maçlarını deplasmanlarda dahil olmak üzere gittik. Buradan takımımıza yürekten başarılar diliyorum. Bu almış olduğun ödülü de Silivrispor’a armağan etmek istiyorum. Silivrispor için emeği geçen, kulübümüzün başarısı için mesaisini harcayan, emektarlarımıza kurulduğu günden bu zamana kadar geçen süreçte görev almış başkanlarımız ve yöneticilere, oyunculara emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme