• Haberler
  • SAL
  • Y.Esnaf kaçtı B.Çekmece yakaladı 1-1

Y.Esnaf kaçtı B.Çekmece yakaladı 1-1

Süper Amatör Küme 4.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta B.Çekmece Belediyespor evinde konuk ettiği Yeşilova Esnaf'la 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Süper Amatör Küme 4.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta B.Çekmece Belediyespor evinde konuk ettiği Yeşilova Esnaf’la 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maçta Yeşilova Esnaf bir de penaltı atışından yararlanamadı. Maçın ilk yarısında iki takımdan da gol sesi gelmedi. Tam bir taktik savaşını andıran maçın ikinci yarısında nefesler adeta kesildi. 52. dakikada konuk ekip Hamit Taşkın’ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 61. dakikada Vedat Erim’le yanıt verince skora denge geldi: 1-1. Konuk ekip Yeşilova Esnaf 84. dakikada kazandığı penaltı atışından Ömer Faruk Karaman’la yararlanamayınca 1-1’lik sonuç maçın da koru oldu. Bu sonuçla Yeşilova Esnaf puanını 26’ya yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna kurulurken 22 puana yükselen B.Çekmecespor da haftayı beşinci olarak kapattı. Ligin ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kazanan Yeşilova Esnaf sezon sonunda rakibiyle olası bir puan eşitliğinde de ikili averajı eline geçirmiş oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme