• Haberler
  • BAL
  • Vefa'nın yeni Hocası Birol Yalçın oldu

Vefa'nın yeni Hocası Birol Yalçın oldu

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Vefa'da alınan kötü sonuçların ardından İranlı teknik adam Aref Mohammadvand ile yollar ayrılmış, Erdoğan Baysal göreve gelmişti.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Vefa’da alınan kötü sonuçların ardından İranlı teknik adam Aref Mohammadvand ile yollar ayrılmış, Erdoğan Baysal göreve gelmişti.

Genç teknik adam da, İnkılap maçının ardından görevinden ayrılmıştı. Yeşil-Beyazlılar bu gelişmeler üzerine İstanbul Kastamonuspor’da çalışan ve Profesyonel Liglerde büyük tecrübesi olan Birol Yalçın ile anlaştı. Galatasaray, Tümosan Konyaspor, Zeytinburnuspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Edirnespor, Zeytinburnuspor, Selvispor, Batı Trakya, Feriköy, Hasköy, Çıksalın, Sultanbeyli Belediye, Beykoz 1908 takımlarından teknik adamlık yapan Birol Yalçın ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar ile bu sabah ilk antrenmanına çıkan Birol Yalçın ile birlikte geçtiğimiz sezon Leventspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkartan ekipte yer alan bir diğer tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Odabaşoğlu da Fatih ekibiyle sözleşme imzaladı.
Ali Kemal Demir
 

Bakmadan Geçme