Kasarcı, Silivrispor ismi Play-Off oynar

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı çok net konuştu, 'Silivrispor ismi bile Play-Off oynamaya yeterli' dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı çok net konuştu, “Silivrispor ismi bile Play-Off oynamaya yeterli” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve yarışında koşturan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı yaptığı değerlendirmesinde; “Silivri’nin en güçlü markası konumundaki Silivrispor’un isminin ne denli büyük bir kulüp olduğunu gittiğimiz deplasmanlarda çok net görmekteyiz. Çıktığımız maçlarda marka değerimizin ne denli güçlü olduğunu görüp hissetmekteyiz. Bu zamana kadar oynadığımız maçlarda aldığımız puanlarla ismimizi Play-Off potasına koyduk. İnanıyorum ki lig sonuna kadar ilk 5’te olacağız ve eleme maçlarına çıkacağız.

Güçlü isimler, güçlü markalar kendilerini bir şekilde belli eder ve varlığını hissettirir. Silivrispor’da böyle büyük bir markadır ve bu büyük markanın yönetiminde var olmaktan gurur duyuyorum. Şimdi hafta sonu Osmaniye maçımız var ki bu maç da zirve yolunda önemli bir maçtır. Dolu tribünler önünde takımımız coşacak ve bu maçı da kazanarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Başta da belirttiğim gibi lig öncesi tüm rakipler Silivrispor isminin bile Play-Off oynayacağını bilmektedir. Bize düşen ise bunu desteklemekti, bunu da sonuna kadar yapıyoruz. Halkının güçlü desteği ile sağlam bir şekilde geliyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme