Ural, Beyler sözünüzün eri olun

Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural bayramlık ağzını bozdu. Ural, Bolluca maçında çıkan olaylar nedeniyle hem ligden ihraç eden hem de 2023-2024 sezonu için 1 yıllık ceza veren federasyona zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural bayramlık ağzını bozdu. Ural, Bolluca maçında çıkan olaylar nedeniyle hem ligden ihraç eden hem de 2023-2024 sezonu için 1 yıllık ceza veren federasyona zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Ural Alipaşaspor’un 2011 yılında en centilmen takım ödülü aldığını hatırlatarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı “Alipaşaspor İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan centilmenlik kupası alan nadir kulüplerden biridir. 14.06.2023 tarihli Alipaşa- Bolluca müsabakasında çıkan olayları yönetim ve teknik heyet olarak kabullenmedik. Ve de her zaman kaba kuvvete, centilmenlik dışı hareketlere karşıyız dedik. Bu hususta da gittik ifade verdik. Yazı ile de bildirdik. Kulübümüze ceza verilmeyeceğini teyit etti Beyler. 2011 yılını birçoğumuz hatırlar. Sayın şimdilik Başkanımız Ali Düşmez ile Sayın Sait Yücel arasında seçim vardı. O günler kimler Ali Düşmez Bey’in yanında kimler Sait Yücel Bey’in yanında biraz eskilere giderseniz anlarsınız. Biz o gün de aynı yerdeydik şimdi de dimdik ayaktayız. Beyler sözünüzün eri olun. Kıvırtmayı hiç sevmedim. Aynı şekilde de yoluma devam edeceğim. O günkü olaya gelince. Hakem futbolcu kardeşimiz Ufuk Gülmez’e ikinci sarı kart çıkarttı. Kırmızıyı gördü. Futbolcumuz ‘Hocam ikili mücadele dese de ‘H… S….. git. Dışarı attım seni’ demesiyle olay büyüdü ve hakem odasına kaçmaya başladı. Evet, iki futbolcumuz hakemi darp etti. Biz sahadaki yönetim ve bizler ve de öbür futbolcularımız olaya müdahale ettik. Bolluca yönetimiyle ve de futbolcuları ile bir husumetimiz yok ve de olamaz. Onların yanlışı sahada durmayıp olaylara müdahale etmesiydi. Bolluca Başkanına karışıklıkta el çarpmasıyla gözlüğü kırılıp gözünün altı çiziliyor. Tahriş oluyor 7 nolu futbolcusu tam bir artist. Maç içinde aldığı sıyrıkları kavgada gibi gösterdi. Aslında olaya karışan futbolcularımız disipline verilmişti. Ne teknik heyet ne de yönetimden hiçbir kişi olayların içinde değildi. Acele bir şekilde kulübümüzün 2. Amatörde hem kalan maçları oynatılmadı hem de gelecek yıl ligden ihraç edildi. Bu bir ceza değil öbür takımlara korku fiyaskosudur. Aslında kalan iki maç oynatılmalıydı. Bugüne kadar böyle bir cezanın emsali yok. Ayıptır, günahtır. Hadi vefa diye bir şey kalmamış sizde; vicdan da mı yok? Bu yazım bir şey değil. Sizleri toplantılarda yerin dibine sokacağım. Gücünüz yetiyorsa bana ceza verin. Nasırıma fena bastınız. Bu son dönemimdi. Sizin gibileri için ömrüm yettiğince başkanlığa devam edeceğim” dedi.
 

Bakmadan Geçme