• Haberler
  • Genel
  • Silivrispor'un gençleri Darıca'ya acımadı 6-2

Silivrispor'un gençleri Darıca'ya acımadı 6-2

TFF U-19 Gelişim Liglerinde mücadele eden Silivrispor hafta sonu evinde misafir ettiği Darıca Gençlerbirliği takımını 6-2 yenerek önemli bir avantaj elde etti.

TFF U-19 Gelişim Liglerinde mücadele eden Silivrispor hafta sonu evinde misafir ettiği Darıca Gençlerbirliği takımını 6-2 yenerek önemli bir avantaj elde etti.

Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Silivrispor farka koştu. Cemal Nair, Serhan Başkurt ve Volkan Uysal’ın yönettiği maça Silivri takımı hızlı başladı. Müsabakanın 9.dakikasında sağ kanattan bindirme yapan Silivrispor, Atakan Aksoy’un çaprazdan sert şutu kalecinin üstünden ağlara gitti ve durum 1-0 oldu. Maçın 13.dakikasında Alican Ergun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ağları havalandırmakta zorlanmadı ve durumu 2-0 oldu. Müsabakanın 34.dakikasında yine Alican sahneye çıktı ve durumu 3-0 yapan golünü kaydetti. Maçın 45+2.dakikasında Emre Altınok güzel bir gole imza attı ve durumu 4-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivrisporlu gençler maçın 70.dakikasında Erdem Alper ile durumu 5-0 yaptı. Müsabakanın 76.dakikasında Darıcalı oyuncu Enes Kuşçu durumu 5-1 yaptı. Maçın 77.dakikasında Enus Kuşçu attığı golle durumu 5-2 yaptı. Maçın 85.dakikasında Silivrispor’da Baran Güzel durumu 6-2 yapan golünü attı. Maçın 88.dakikasında Silivrispor’da Alican Ergun kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabaka 5-2 Silivrispor’un üstünlüğü ile noktalandı.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme