Silivrispor'un 17'leri bir harika 3-2

TFF Gelişim Ligleri U-17 yaş grubunda lige katılan Silivrispor hafta sonu oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 3-2 kazandı.

TFF Gelişim Ligleri U-17 yaş grubunda lige katılan Silivrispor hafta sonu oynadığı Darıca Gençlerbirliği maçını 3-2 kazandı.

Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve baştan sona mükemmele yakın bir performansla oynanan maçta kazanan ev sahibi Silivri oldu. Zorlu maçı Hamza Gözgen, Serhan Başkurt ve Volkan Uysal hakem üçlüsü yönetti. Silivri’nin efsaneleşen oyuncuları arasındaki yerini alan Fatih Yorulmaz’ın antrene ettiği antrene ettiği U-17 takımı maça hızlı başladı. Müsabakanın 35. dakikasında İsa Sancak ile durumu 1-0 yapan Silivrispor attığı bu golle ilk yarıyı da önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Silivri takımı 55. dakikada Efe Köktentürk ‘ün attığı golle durumu 2-0 yaptı. Darıca takımı bu gollere 58. dakikada Burak Er ile cevap verdi ve skor 2-1 oldu. Maçın 68. dakikasında Darıca takımı Kaan Yaylanmış ile beraberliği yakaladı ve maç 2-2 oldu. Müsabakanın 75. dakikasında baskısını iyice arttıran Silivrispor Furkan Kerem Ok ile durumu 3-2 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve maç 3-2 ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme