Silivrili halterci Bengü Engin şampiyon oldu

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Bengü Engin, İstanbul'da katıldığı okullar arası şampiyonada halterde birinciliği kaptırmadı ve ismini Türkiye Finallerine yazdırdı.

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Bengü Engin, İstanbul’da katıldığı okullar arası şampiyonada halterde birinciliği kaptırmadı ve ismini Türkiye Finallerine yazdırdı.

Halterde Silivri damgası vuruluyor. Halter sporuna gönül veren Bengü Engin katıldığı turnuvada birinciliği kimseye bırakmadı. Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Bengü Engin okullar arası şampiyonada birinci oldu. Altın madalya kazanan sporcuyu Dünya Halter şampiyonu Samet Keleş’in öğrencisi ve ilçede İskender Özdemir antrene ediyor. İdmanlarını Zone Fitness Salonu’nda İskender Özdemir nezaretinde yapan Bengü Engin, Bahçelievler’de yapılan turnuvada koparmada 35 kilo, silkmede 45 kilo ve toplamda 80 kilo kaldırarak turnuvayı birincilikle tamamladı ve ismini Türkiye finallerine yazdırdı.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme