Erkan Umuç, Silivrispor'unu desteksiz bırakmadı

Silivrispor kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu'nun başlattığı ve geçmiş dönem borçlarının ödenebilmesini kapsayan destek kampanyasına destek çığ olup büyürken ilçe spor kulüplerinin en büyük destekçilerinden Doğu Otomotiv sahibi Erkan Umuç da kayıtsız kalmadı.

Silivrispor kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu’nun başlattığı ve geçmiş dönem borçlarının ödenebilmesini kapsayan destek kampanyasına destek çığ olup büyürken ilçe spor kulüplerinin en büyük destekçilerinden Doğu Otomotiv sahibi Erkan Umuç da kayıtsız kalmadı.

Geçtiğimiz sezon Silivrispor’un ana sponsoru olan Doğu Otomotiv borç yükü altında kalan kulübünü yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı Nuru Çolakoğlu’nun açtığı kampanyaya destek olan Erkan Umuç; “Her zaman ilçemizin kulüplerinin yanındaydık. Geçtiğimiz sezon şampiyon olmasında katkımızın olduğu kulübümüzün bu zor günlerinde yine yanında olmayı doğru bulduk. Zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen kulübümüze, yönetimine ve ilçemize desteğimizin olması bizleri sevindirir. BAL’da şampiyonluğa ulaşan takımızın profesyonelliğe geçişindeki sevinç otobüsünde vardık, bu sezonda da aynı otobüste ilçeyi ve sporu sevenlerle binmek yeniden bizlere nasip olsun” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme