Selimpaşa'yı penaltı ve kırmızı kart yaktı 1-0

TFF İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta oynanan maçta haftanın derbisinde Muratbey, ev sahibi olarak çıktığı 90 dakikada Selimpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek üçte üç yaptı.

TFF İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta oynanan maçta haftanın derbisinde Muratbey, ev sahibi olarak çıktığı 90 dakikada Selimpaşaspor’u 1-0 mağlup ederek üçte üç yaptı.

İzzettin Stadı’nda oynanan maç denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. 27. Dakikada Can Demir’in şutunda topu kale çizgisini geçmeden eliyle çıkaran Berkay Kırhan penaltıya sebebiyet verdi. Muratbey’de beyaz noktanın başına geçen Ergincan Gidiş skoru 1-0’a getiren isim oldu. Penaltıya sebebiyet veren Berkay Kırhan kırmızı kart görünce konuk ekip hem yenik duruma düştü hem de maçın kalan bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İlk yarıda başka gol olmayınca ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda bir kişi eksik oynayan Selimpaşaspor buna rağmen atak bir oyun ortaya koyarak beraberlik için yüklendi. Muratbey de rakibinin birinci bölgede bıraktığı boşlukları değerlendirerek kontrataklarla ikinci golü bulmaya ve fişi çekmeye çalıştı. Son dakikalara kadar büyük bir çekişmeye sahne olan maçta başka gol olmayınca Muratbey ilk yarıda Ergincan Gidiş’in ayağından bulduğu penaltı atışıyla 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla ligde ilk yenilgisini alan Selimpaşa 6 puanda kalırken 3’te 3 yapan Muratbey zirveyi Gazitepe ile paylaştı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme