Selimpaşa'nın zirve inancı 2-1

TFF İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Selimpaşa'dan bir şok da Gazitepe'ye geldi.

TFF İstanbul Amatör 1. Küme 2. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Selimpaşa’dan bir şok da Gazitepe’ye geldi.

Hafta sonunda lider Muratbey’i mağlup eden Selimpaşa Çarşamba günü oynanan maçta zirvenin ortağı Gazitepe’yi 2-1 mağlup ederek zirveyi adeta salladı. Zirve yarışında ben de varım diyen Portakallar adından yine söz ettirmeyi başardı. İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan maça fırtına gibi başlayan Selimpaşa 5. dakikada Tufan Sevim’in golüyle 1-0 öne geçti. 19. dakikada sahneye çıkan Cemil Türken skoru 2-0’a getiren isim oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarısı nefesleri kesen maçta Gazitepe 88. dakikada Buğra Özdemir’in golüyle farkı bire indirmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Gazitepe 29 puanda kalırken 24 puana yükselen Selimpaşa da klasman yarışında iddialı bir konuma geldi. Gazitepe ise zirvenin 3 puan gerisine düşerek lider Muratbey ile arasındaki puan farkının açılmasına da engel olamadı.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme