Ne Yeniköy 1924 ne Oklalı: 2-2

İstanbul Amatör 1. Küme 1. Grupta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Yeniköy 1924 deplasmanda en yakın takipçisi Oklalıspor'un konuğu oldu. Her iki takımın da birer kez öne geçtiği maçtan 2-2'lik sonuç çıktı.

İstanbul Amatör 1. Küme 1. Grupta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Yeniköy 1924 deplasmanda en yakın takipçisi Oklalıspor’un konuğu oldu. Her iki takımın da birer kez öne geçtiği maçtan 2-2’lik sonuç çıktı.

İzzettin Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar tam bir taktik savaşı şeklinde geçti. İlk yarıda tek gol konuk ekipten geldi. Arnavutköy temsilcisi 42. dakikada Sefa Kaygusuz’un attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başladı. 48. dakikada sahneye çıkan Adam Abdelhamid skoru 1-1 yaptı. 75. dakikada sahneye çıkan Murat Köse ev sahibi ekibi öne geçiren isim oldu: 2-1. Maçta son sözü Arnavutköy temsilcisi söyledi. Yeniköy 1924 82. dakikada Yunus Akar’ın attığı golle skoru eşitledi: 2-2. Kalan sürede başka gol olmayınca mücadeleden her iki takım da birer puanla ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla Yeniköy 1924 31 puana yükselerek liderliğini sürdürürken haftaya ikinci sırada giren Oklalıspor da 29 puana yükselerek üçüncü sıraya indi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı kazanan Yeniköy 1924 sezon sonunda iki takım arasında olası bir puan eşitliği halinde ikili averajı da eline geçirmiş oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme