Şampiyon Küçükçekmece İdmanyurdu iftarda buluştu

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta şampiyon olan ve klasman gruplarında Küçükçekmece ilçesini temsil etme hakkı elde eden Küçükçekmece İdmanyurdu spor takımı iftarda bir araya geldi.

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta şampiyon olan ve klasman gruplarında Küçükçekmece ilçesini temsil etme hakkı elde eden Küçükçekmece İdmanyurdu spor takımı iftarda bir araya geldi.  

Spora ve sporcuya tam destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şampiyon takım Küçükçekmece İdmanyurduspor’la iftarda buluştu. Başkan Nihat Aslanbay’nın misafirlerini ağırladığı kulüp tesislerindeki buluşmaya CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, başkan yardımcılarından Mustafa Kuzugüden, Sedat Özkan Faysal Güler, Meclis üyesi Hafız Şirazikaba, spor müdürü Sedat Gazi, Küçükçekmece İdmanyurdu spor Başkanı Nihat Aslanbay, Sportif Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, Teknik Direktör Adem Aktaş ve futbolcular ve aileleri katıldı. Etkinlikte konuşan Küçükçekmece İdmanyurdu Sportif Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, “Bugüne kadar kulübümüze ve Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran ve adı futbol ile özdeşleşen ilçelerden biri olan Küçükçekmece İdmanyurdu, artık futbolda da adından söz ettiriyor.
Küçükçekmece İdmanyurdu spor yönetimi olarak güçlenmeye devam ediyoruz. Büyümeye ilerlemeye devam ediyoruz. A Takımımızla yaşadığımızı şampiyonlukta Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi'nin destek ve katkıları büyüktür. Bu nedenle Başkanımız Kemal Çebi başta olmak üzere ekibine kulübümüz adına teşekkür ederim. İnşallah klasman maçlarında başarıyı göstererek Bölgesel amatör lige çıkarak Küçükçekmece’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Küçükçekmece İdmanyurduspor Başkanı Nihat Aslanbay, “Bu çocuklarımızın hepsi cevher. Bu futbolcu kardeşlerimizle şampiyonluk yaşadık. Belki de bunların arasından yeni Sergen Yalçın’lar yeni Arda Turan’lar çıkacak. Bunlara destek vermeye devam edeceğiz. Kendini spora adamış bir insan olarak her zaman alt yapıya destek verdim, vermeye devam edeceğim. Çocuklarımız kendini spora adayan kötü alışkanlıklara bulaşmayacak. Futbol severler bizim çatımızın altında birleşecek. İstanbul Süper Amatör Lig'de Şampiyonu oldular beni gururlandırdılar şimdi de klasman maçları oynayacak burada gösterecekleri başarı bizleri Bölgesel amatör lige çıkaracaktır. Katkı ve desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi başkanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ederim dedi. Teknik Direktör Adem Aktaş, Küçükçekmece İdmanyurdu spor olarak sezon başında BAL hedefi koymuştuk. İlk moral yemeğinde, şampiyonluk yemeğin de buluşacağız demiştik. Şu an iftar yemeğindeyiz. Aslında bu yemek ilk aşama şampiyonluğumuzun yemeğidir. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize rehavete kapılmamaları gerektiğini ifade etmek istiyorum. Allah’ın izni ile önce klasman maçlarını ardından BAL’a kalacağız” dedi.

İftar yemeğinin ardından şampiyon takım yanlarında getirdikleri kupayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi verdi. Başkan Kemal Çebi Süper Amatör Lig’de gösterdikleri başarıdan ve ilçeye şampiyonluk yaşattıklarından dolayı bir kez daha kutladı. Bölgesel Amatör Lige yükselmek için hafta sonu oynanacak Türk Hava Yolları ile karşılaşacak takımada başarılar diledi. Talep ve önerileri de dinleyen Başkan Kemal Çebi daha sonra şampiyon takım ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Bakmadan Geçme