Silivri Emlakçılar Derneği'nden 700 aileye erzak kolisi 

Silivri Emlakçılar Derneği tarafından organize edilen 700 adet erzak kolisi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

Silivri Emlakçılar Derneği tarafından organize edilen 700 adet erzak kolisi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı.

Silivri’deki emlakçıların bir araya gelerek hayata geçirdikleri dernek faaliyetlerine hızlı başladı. DR Peynircilik sahibi Ali Soydan’ın da aracılığıyla hayata geçirilen çalışma başladı. Geçtiğimiz ay içinde yapılan genel kuralla Dernek Başkanlığına seçilen Sezai Kütük ve üyelerin çalışmaları neticesinde bu sene de Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatılmaya başlandı. Dernek tarafından hazırlanan 700 adet erzak kolisi ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı başlıyor. Bu yardımların, toplumun dezavantajlı kesimlerine destek olmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte dernek, herkesin yardımlarıyla Ramazan boyunca daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini ifade ettiler. Dernek Başkanı Sezai Kütük yaptığı açıklamasında; “Ramazan ayı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sunma fırsatıdır. Mahalle muhtarlarımızın aktardığı bilgiler doğrultusunda hareket ederek, bölgemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri belirledik. Toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha göstermekten dolayı gurur duyuyoruz. Bizler, iş dünyası olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve bu tür faaliyetlerle toplumumuza katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme