Sakarya, Tüm gönül dostlarımızı bekliyoruz

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanlarından Turgay Sakarya Pazar günü saat 14.00'da Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanacak Erbaa maçına tüm Silivri sevdalılarını davet etti.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanlarından Turgay Sakarya Pazar günü saat 14.00’da Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanacak Erbaa maçına tüm Silivri sevdalılarını davet etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir maça çıkmaya hazır. Zorluk derecesi yüksek Erbaa maçı için Kulüp İkinci Başkanı Turgay Sakarya yayımladığı mesajında; “Bin bir güçlüklerle yol alan takımımız zorluk derecesi yüksek bir maça çıkıyor. Pazar günü saat 14.00’da Müjdat Gürsu Stadı’nda en yakın rakiplerimizden Tokat temsilcisi Erbaa takımı ile lig maçımızı yapacağız. Bu zorlu maçta tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek isteriz. Sevenlerimizin de desteği ile ligimizin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapacağımıza eminim. Takımımız hazır, teknik ekibimiz hazır, yönetim kurulumuz hazır, taraftarımız hazır. Silivri’nin birleşen gücü tüm zorlu rakipleri yenecektir” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme