Sakacıoğlu, Bu aile içinde kendimi şanslı hissediyorum

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu, 'Böylesine güçlü bir Silivrispor ailesi içinde olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu, “Böylesine güçlü bir Silivrispor ailesi içinde olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor’da güçlü bağlar kuran yönetimde Şafak Sakacıoğlu yaptığı değerlendirmesinde; “Play-Off içinde ligimizi tamamlayacak ve hakkımız olan üst lige kavuşacağımız günler yakındır. Ayrıca yönetim içinde birbirine güçlü bağlar ile bağlı olan değerli arkadaşlarımın varlığı ile mutluyum. Bu yönetimle çok değerli insanlar tanıdım. Bu camianın içinde olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Ayrıca Kulüp Başkanımız Nuri Çolakoğlu’nun da ilçemiz için bir şans olduğuna inananlardanım. Varını yoğunu kulüp için harcayan bir insan, ilçesi ve ilçesinin takımı ile dertlenen bir başkana sahip ilçe de bana göre şanslıdır. Kalbi temiz insanlar topluluğu her zaman hak ettikleri başarıları yakalarlar bizler de hak ettiğimiz başarıyı yakalayacağız” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme