Şahin, Zor bir maç bizi bekliyor

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Darıca maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde 'Bu maçı bitirdik tüm oyuncularıma teşekkür ederim, şimdi önümüzde Kuşadası maçı var ve biz bu maçı almak zorundayız' dedi.

Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Darıca maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Bu maçı bitirdik tüm oyuncularıma teşekkür ederim, şimdi önümüzde Kuşadası maçı var ve biz bu maçı almak zorundayız” dedi.

Grubunda zirve için mücadele eden Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin yaptığı açıklamasında; “Kuşadası maçı zor geçecek. Silivrispor olarak yolumuza maç maç bakıyoruz. Şu an bizim için en önemli şey Kuşadası maçı ve bu maçı bittikten sonra olumlu veya olumsuz nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bir sonraki maça odaklanacağız. Böyle düşünmeyi tercih ediyoruz ve bugüne kadar bunun faydasını da gördük. Rakibimiz çok iyi takım ve mücadele gücü yüksek bir takım.  Evimizde oynayacağız, bunun avantajı bizde ancak hiç kolay olmayacağını biliyoruz. Kuşadası takımı çok iyi defans ve çok iyi atak yapan bir takım. Sadece şunu söyleyeyim, çok zor bir maç olacak, sonucuyla ilgili bir fikir yürütemiyoruz. Zor bir maçın bizi beklediğinin farkındayız.

BİRLİK OLURSAK BAŞARABİLİRİZ 
Her gün çalıştıkça ve üzerine bir şeyler koydukça takımımızın performansı yükseliyor, oyuncularımın takıma verdiği katkı yükseliyor. Birlik olursak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur." değerlendirmesinde bulundu.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme