Kasarcı, Ligde kolay maç kalmadı

TFF 3. Lig 3.Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor'da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, 'Biz galip geldikçe ligde sıralamalar alt üst oluyor, üst sıralarda zirve mücadelesi, alt sıralarda ise kümede kalma mücadeleleri yaşanıyor bundan dolayı biz maç maç ilerliyoruz' dedi.

TFF 3. Lig 3.Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “Biz galip geldikçe ligde sıralamalar alt üst oluyor, üst sıralarda zirve mücadelesi, alt sıralarda ise kümede kalma mücadeleleri yaşanıyor bundan dolayı biz maç maç ilerliyoruz” dedi.

Hafta sonu Darıca Gençlerbirliği karşısında 2-0 galip gelerek yoluna emin adımlarla devam eden Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı samimi açıklamalara imza attı. Kasarcı açıklamalarında; “Ligin üst sıralarında ve alt sıralarında çok zorlu maçlar oynanıyor. Artık maçlar eskisine göre daha zorlu devam edecek. Yukarıda bir liderlik yarışı var, aynı şekilde ligin aşağısında küme düşmeme mücadelesi var. Bu sebeple takımlar arasındaki yarış, liderlik dışında da çok yüksek geçiyor. Her takım daha fazla üst düzeyde oynamaya devam ediyor. Kolay maçların bizi beklemediğini biliyoruz. Hem liderlik yarışında hem de dışarıda kolay maçlar yaşamayacağız. O yüzden tam anlamıyla bir konsantrasyon içerisinde hazırlanmaya devam ediyoruz." diye konuştu.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme